Lev din dröm nu!

Det är Mikael Reijers ledord. Mikael, som under 20 år varit framgångsrik chef och ledare och som växlade om till att leva sin dröm. Att stå på scen. Han blev professionell talare.

Det stressiga jobbet som många chefer har gav Mikael problem med hälsan. Vid ett tillfälle vägde han 150 kg. Han hade värk i lederna och ont i ryggen. Han mådde inte bra.

Under många år hade han provat på alla möjliga sorters bantningskurer. Alla funkade bra. Han gick ner 20-30 kg, men när det projektet var klart gick han upp alla kilona igen.

Under en konferens 2016 mötte han en person som skulle komma att förändra hans liv. Hon hette Mia och kom att bli en mycket god vän. Under kvällen efter middagen så ställde Mikael en enkel fråga till Mia.

-Mia, hur mår du egentligen?

Han räknade med samma svar som man oftast får vid den frågan, Jag mår bra. Men Mia svarade något helt annat.

-Vill du verkligen veta det?

-Då är det nog bäst du sätter dig!

Mia berättade är när hennes mamma skulle fylla 48 år, samma dag som hon fyllde, fick hon beskedet att hon hade fått cancer. 2 månader senare var hon död…

Denna gripande berättelse var startpunkten för Mikaels förändring. Han fick en anledning till att leva sin dröm. Att stå på scen och att må bra.

Han började motionera och äta rätt, vilket ledde till att han gick ner 64 kg på 120 dagar. Den här gången gick han inte upp de kilona igen. Hans projekt var inte bantning längre. Projektet var att må bra. Ett projekt som inte har ett slut.

Min Mikael nöjde sig inte där. Han skrev en bok som har sålt i över 20.000 exemplar. Hans debutbok, som heter Från dröm till verklighet finns att köphttps://www.mikaelreijer.se/kop-boken-fran-drom-till-verklighet/a här.

Boken från dröm till verklighet

Han beslutade sig också för att bli talare. Hans passion är att inspirera och motivera människor för att skapa ett bättre, mer välfungerande team. Att lyfta människor och skapa lönsammare företag. Mikael sätter ribban högt. Nu står målet inställd på att bli en av Sveriges bästa talare 2018. Ett mål som han är på god väg att lyckas med.

Jag lever min dröm, och de kan du också göra, menar Mikael. Jag är ingen speciell människa, säger han. Jag är en människa som du och jag. Jag har bara hittat rätt anledning till förändring och jag tänker inte ge upp. Om man inte ger upp kan man inte förlora.

Mikael genomför just nu sin stora Sverigeturné 2018. Många kallar den en succéföreläsning.

Mikael Reijer

Biljetter kan bokas här.

En sak är säker, Mikael tänker inte ge upp sin dröm om Sveriges bästa talare och jag är övertygad om att han snart står på internationella scener världen över.

Go Mikael!